Bezpečná Příbram

Preventivní projekty

Zpět na rozcestník

Bednění 2017

Sídliště Křižák ožije již pošesté hudbou a tancem. Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bedna pořádá v rámci celorepublikového Týdne nízkoprahových klubů akci Bednění 2017. Přijďte se podívat 21. 9. na pestrý zábavný program, který bude probíhat v čase od 14 do 18 hodin.

Během odpoledne se můžete těšit na streetdance, graffiti workshop, cirkus art workshop. V průběhu konání akce si zájemci mohou nechat vytvořit dočasné airbrush tetování, vyrobit si vlastní ozdobnou placku, zahrát stolní fotbálek, zaskákat si na trampolíně pod vedením zkušeného lektora. Součástí programu bude také výtvarná soutěž na téma „Kdybych měl/a kouzelnou hůlku“. Účastníci mohou zapojit svou fantazii a zasoutěžit si o hlavní cenu.

Bednění je určené nejen dětem a mladým lidem, ale také široké veřejnosti. V rámci odpoledne mohou zájemci navštívit prostory klubu, seznámit se s pracovníky a dozvědět se více o poskytované službě.

NZDM Bedna pracuje s dětmi a mladými lidmi od roku 2010. Zařízení nabízí lidem od 11 do 20 let bezpečný prostor pro trávení volného času a zároveň podporu a pomoc při řešení obtížných životních situací. Od ledna 2015 NZDM Bedna rozšířila nabídku o terénní služby, které v současnosti probíhají 3x týdně. Pracovníci tráví s dětmi a mladými lidmi čas v ulicích a v okolí příbramských ubytoven.

Bednění se jako v minulých letech koná pod záštitou města Příbram. Na základě poskytnuté finanční podpory je vstup na akci zdarma. „Budeme rádi, když na akci přijdete co v největším počtu, máte se na co těšit,“ doplňuje pracovnice NZDM Bedna Bc. Michaela Bartošová, DiS.

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky