Bezpečná Příbram

Preventivní projekty

Zpět na rozcestník

Česká asociace streetwork ocenila příbramskou pracovnici

Zástupci vedení Středočeského kraje Aneta Heřmanová, radní pro sociální věci (ČSSD) a JUDr. Robert Bezděk, radní pro oblast bezpečnosti a zdravotnictví (ANO 2011), dnes poblahopřáli Magdaleně Chaloupkové k ocenění, které získala od asociace streetA/ork, z.s. (ČAS) za přínos rozvoji oboru nízkoprahových sociálních služeb.

Česká asociace streetA/ork, z.s. (ČAS) udělila Magdaléně Chaloupkové, která je vedoucí Harm reduction programů CAS Příbram v obecně prospěšné společnosti Magdaléna, čestné uznání v kategorií Osobnost roku za její dlouhodobě dobře odvedenou kontaktní a poradenskou práci a za znalosti i zkušenosti v oblasti propojování Harm reduction a návazných ambulantních služeb.

„Paní Chaloupková pracuje v Magdaléně, o.p.s. od roku 2006. Za tu dobu získala mnoho zkušeností a dosáhla nemalých výsledků. Velice si jejího úsilí a odborné dlouholeté práce v oblasti nízkoprahových služeb vážíme. Je inspirativní osobou pro kolegy ze své i dalších organizací,“ vyzdvihl JUDr. Robert Bezděk CSc. (ANO 2011), radní pro oblast bezpečnosti a zdravotnictví.

„Magdaléna, o.p.s. provozuje již bezmála 20 let sociální služby pro osoby závislé na návykových látkách, nebo osoby ohrožené užíváním návykových látek v celé jižní polovině Středočeského kraje. Má tak společně s dalšími nevládními neziskovými organizacemi, které poskytují adiktologické služby, velký podíl na stále se zlepšující situaci na území kraje,“ dodala  radní pro oblast sociálních věcí Mgr. Aneta Heřmanová, DiS.

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky