Bezpečná Příbram

Preventivní projekty

Zpět na rozcestník

Příbram je osazována novými kamerovými body, úsekovými měřiči a ukazateli okamžité rychlosti

Z důvodu zvýšení bezpečnosti právě probíhá další etapa rozšiřování městského kamerového dohlížecího systému, nově vzniknou tyto kamerové body: vnitroblok v ulici Čechovská, Školní, Plzeňská, Šachetní, ulice Čs. armády, areál Nového rybníka a Junior klub. Dokončení se plánuje v polovině října tohoto roku. Na posledním jednání Zastupitelstva města Příbram o tom informoval příbramský starosta Jindřich Vařeka.

Podle Vařeky budou z důvodu zvýšení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu na území města do konce tohoto roku instalovány i nové úsekové měřiče v ulici Milínská a Žižkova.

„Další čtyři ukazatele okamžité rychlosti vozidel budou instalovány v ulici Balbínova, Evropská, Slivických bojovníků, o čtvrtém místě se jedná,“ uvedl Vařeka s doplněním, že ukazatele budou využívány nejen na dopravní statistiky a na upozorňování řidičů, ale je v plánu z nich také pořizovat dokumentaci o dopravních přestupcích.

Podrobnější informace o modernizaci městského kamerového dohlížecího systému najdete zde: https://pribram.eu/aktualni-temata/pribram-modernizovala-kamerovy-system.html

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky