Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Zadržení skupiny dealerů drog

Více než půl roku pracovali příbramští kriminalisté na odhalení a dopadení prodejců drog. Skupina lidí distribuovala a užívala zejména marihuanu. V úterý 3. října v brzkých ranních hodinách na ně dopadla ruka zákona. Několik desítek policistů udeřilo a úspěšně dokončilo danou realizaci. Zadrželi celkem deset osob ve věku 19 až 38 let a provedli osm domovních prohlídek v Příbrami, jeho okolí a na Berounsku. Nalezli při nich předměty určené k distribuci omamných látek, téměř kilogram cannabisu a 90 gramů pervitinu. Provedeným dokazování byl prokázán prodej nejméně čtyř kilogramů konopí.

Následující den si všichni zadržení vyslechli sdělení obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což stanovuje trestní zákoník až pět let odnětí svobody. Pětadvacetiletému muži dokonce hrozí dva roky až deset let pobytu za mřížemi, protože se v jeho případě jednalo o distribuci drog značného rozsahu.

https://youtu.be/uRfQqwF0v48

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky