Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Městská policie Příbram přijme strážníky

Městská policie Příbram nabízí příležitost získat stabilní a zodpovědné povolání.

Staňte se vy, nebo někdo z vašeho okolí součástí kolektivu příbramských městských strážníků? Kromě zodpovědného, ale i zajímavého a prestižního zaměstnání jsou pro nové strážníky připraveny také zajímavé benefity.

Z hlediska početních stavů zajišťují příbramští městští strážníci plně všechny své úkoly. „S ohledem na potřebu doplnit kvalitní a zodpovědné strážníky, a také proto, abychom udrželi personální obsazení na vysoké úrovni, pravidelně vypisujeme výběrová řízení na nové kolegy a kolegyně,“ vysvětluje zástupce velitelky Městské policie Příbram Zdeněk Černík s doplněním, že zájemci mají příležitost podat si žádost a po úspěšném absolvování přijímacího řízení tak doplnit řady stávajících strážníků. 

Základním požadavkem pro přihlášení do výběrového řízení je české občanství, věk minimálně 18 let, střední vzdělání s maturitní zkouškou a řidičský průkaz skupiny B. 

Výběrové řízení se skládá ze tří kol: pohovor, absolvování fyzických a poté psychologických testů. „Pokud tímto uchazeč či uchazečka úspěšně projde, čeká je, již jako strážníky-čekatele, teoretická příprava a služební výcvik,“ vysvětluje dále zástupce velitelky s tím, že během dvou měsíčního kurzu si kromě základního výcviku a získání znalostí povinné legislativy noví strážníci pořídí pokud budou starší jednadvaceti let i zbrojní průkaz. 

 „Řada případných uchazečů jistě ocení i to, že v rámci práce u městské policie mohou zdarma absolvovat i další jiné kurzy, které se jim mohou hodit i v osobním využití. Jako je například kurz asertivního chování nebo kurz zaměřený na odchyt zvířat,“ vysvětluje dále Zdeněk Černík.

Práce u Městské policie Příbram přináší také nadstandardní výhody a benefity: příspěvek na dovolenou, stravenky, možnost zdarma navštěvovat fitnesscentrum, levnější vstupné do sportovních zařízení města Příbrami nebo levnější vstupné na divadelní představení, možnost volného vstupu na sportovní utkání a velmi dobré platové ohodnocení. „Pokud jste to právě vy, kdo hledáte stabilní a perspektivní zaměstnání, neváhejte a zkuste to,“ dodává na závěr zástupce velitelky.

Veškeré informace ohledně výběrového řízení na strážníky-čekatele naleznete na Úřední desce města Příbrami zde: http://edeska.pribram.eu/eDeska/

Pro další informace se obracejte přímo na zástupce velitelky Městské policie Příbram Zdeňka Černíka: zdenek.cernik@pribram.eu

Město Příbram,
Tyršova 108, 261 19, Příbram I

Oficiální FB stránky města Příbrami: https://www.facebook.com/mestskyuradpribram

 

 

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky