Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR

Přidejte se k našemu týmu“

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Nabízíme práci v přímém výkonu služby, a to na obvodních odděleních nebo na dopravním inspektorátu. Jedná se o velmi zajímavé, rozhodně ne stereotypní zaměstnání. Důležité je umění jednat a také se umět rozhodovat, především jde o práci s lidmi.

Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

Policistu si sami během dvanácti měsíců vyškolíme. Na škole již pobírá základní plat ve výši 30 070 Kč hrubého, navíc má hrazen pobyt a stravu. Probíhá zde výuka zajímavých předmětů jako je kriminalistika, psychologie, právo, střelecká příprava aj. Po skončení základní odborné přípravy přechází nový policista do 3. platové třídy a na Příbramsku má téměř 35 tisíc korun hrubého bez osobního příplatku.

Nabízíme: šest týdnů dovolené, kariérní postup (po odsloužených letech např. kriminální služba, operační střediska, Útvar rychlého nasazení), možnost dalšího vzdělání, bezúročné půjčky, příspěvky na pojištění, ozdravné pobyty, již po šesti letech služby nárok na odchodné, po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Základní podmínky: české občanství, věk nad 18 let, střední vzdělání s maturitoubezúhonnost doložená opisem Rejstříku trestů, zdravotní, fyzická a osobnostní způsobilost (psychologické vyšetření) je zkoumána v průběhu přijímacího řízení ve víkendovém náborovém kempu.

Kdo chce prověřit své schopnosti a měl by zájem o práci u Policie ČR, může kontaktovat pracovníky v Příbrami na telefonu 974 879 400 nebo 727 966 947.

Reagujte na článek:

Informace o ochraně a zpracování osobních údajů

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky