Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Zadržení čtyř zlodějů během jednoho dne

Během včerejšího odpoledne nestačili policisté z Příbrami přejíždět z jednoho obchodního domu do druhého a řešit krádeže zboží. Kolem třetí hodiny odpolední odcizila 48letá žena celkem deset tuňákových konzerv, 13 plechovek kukuřice, sprchový gel, kávu a lahev rumu. Věci naskládala do tašky a prošla přes poklady bez zaplacení. Následně ji zadržel pracovník bezpečností agentury. Způsobená škoda činila čtrnáct set korun. Již v minulosti byla pachatelka za obdobnou trestnou činnost souzena a trestána.

O dvě hodiny později vzala 24letá dívka v jiné prodejně celkem pět balení instantní kávy. Vzniklá škoda byla stanovena na jeden tisíc korun. I ona není pro strážce zákona neznámou osobou. Tři hodiny poté jela hlídka do dalšího obchodu. Tady na to šli dva muži důmyslněji. Společně se spolu domluvili a alkohol v hodnotě téměř třiceti tisíc korun pronesli přes příjmovou rampu. Oběma hrozí až dva roky odnětí svobody a ženám šest měsíců až tři roky za mřížemi.

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky