Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Hledáme řidiče tmavého vozu

Příbramští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala v sobotu, 19. března 2022, patnáct minut po jedenácté hodině dopoledne, na křižovatce s ulicí U Lilky. Jednalo se o čelní střet dvou škodovek - Octavie a Scaly: Řidič Octavie jel v danou chvíli po vedlejší silnici a podle všeho nerespektoval dopravní značení - dej přednost v jízdě. Do křižovatky vjel v době, kdy po hlavní silnici přijížděl řidič se Scalou a obě vozidla se čelně střetla. Jak oba dva řidiče, tak i spolujezdce z osobního vozu Škoda Octavia, převezli záchranáři do nemocnice.

Policisté z oddělení dopravních nehod, kteří nehodu prošetřují, nyní hledají svědky této nehody, zejména pak řidiče vozu tmavé barvy (nezjištěného typu a značky), který měl jet údajně za červenou Škodou Octavií, která vyjížděla z vedlejší silnice. Řidič neznámého vozu na místě nehody zastavil, ale následně pak už nevyčkal na příjezd policistů.

Žádáme proto řidiče tohoto vozu, aby z důvodu poskytnutí svědectví, kontaktoval policisty přímo z Příbrami, nebo se přihlásil prostřednictvím linky 158 k nehodě pod čj.:KRPS-223-DNPB-2022-JEČ.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky