Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Hledáme svědky nehody, pomůžete?

Příbramští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala 24. září 2021 krátce po druhé hodině odpoledne v ulici Evropská. 

Jejími účastníky byl řidič motocyku Yamaha a nákladního vozu Fiat Ducato. Podle všeho jel motorkář od Sedlčan směrem na Příbram, přičemž předjížel kolonu pomalu jedoucích a stojících aut. Současně ale z parkoviště, od benzinové čerpací stanice, vyjížděl na hlavní silnici  řidič nákladního vozu, kterému projevil slušnost řidič jiného vozu jedoucí po hlavní silnici a pustil jej. Na tuto situaci ale zřejmě nestačil zareagovat řidič na motorce a došlo ke kolizní situaci, kdy se svým strojem nejprve narazil do auta a následně do svodidel.  

Oba dva účastníci dopravní nehody podstoupili dechové zkoušky, jejich výsledky byly negativní. Při nehodě utrpěl zranění řidič motocyklu, kterého z místa transportoval vrtulník. Jeho zranění bylo kvalifikováno jako těžké. Způsobné škody přesahovaly sto tisíc korun. 

Policisté by v souvislosti s touto nehodou, z důvodu objektivního posouzení míry zavinění jednotlDých účastníků, přivítali buď svědecké výpovědi těch, kteří nehodu viděli a mohou popsat její děj, případně mají záznamy z palubních kamer vozů a mohou je poskytnout policistům. Veškeré informace lze sdělit policistům na linku 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence 
KŘP Středočeského kraje

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky