Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

K objasnění nehody hledáme svědky

Dne 10. listopadu 2022 vyjížděli policisté k dopravní nehodě, která se stala na Příbramsku, na silnici III. třídy č. 1911. Deset minut po páté hodině odpoledne vyjížděl z kruhového objezdu z ulice Březnická a směřoval na kruhový objezd do ulice Milínská řidič s osobním vozem Hyundai IX20.

Při vyjíždění z kruhového objezdu nedal přednost v jízdě osobám, které přecházely vozovku přes přechod pro chodce od areálu Nový rybník směrem k ulici Na Flusárně, a to muži s kočárkem a za nimi jdoucí ženě. Řidič narazi do ženy i muže s kočárkem, ten ale ještě stačil kočárek odstrčit tak, aby do něho vozidlo také nenarazilo. 

Jak žena, tak i muž utrpěli lehká zranění s nutností lékařského ošetření. Dechové zkoušky účastníků nehody byly negativní.

Příbramští policisté hledají v souvislosti s touto nehodou svědky, kteří nehodu viděli, ale i řidiče, kteří mají ve vozidle umístěnou palubní kameru. Informace policistům mohou poskytnout prostřednictvím linky 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
24. listopadu 2022

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky