Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Tři zloději řádili v Příbrami

Kriminalisté sdělili dne 23. listopadu obvinění z přečinu krádeže a poškození cizí věci 26letému muži.  Z 2. na 3. listopadu vnikl v Husově ulici v Příbrami do budovy knihovny a odcizil zde dvacet dřevěných propisovaček a dva obrazy, vše v hodnotě necelých dvou tisíc korun. Poškozením okna a čtyř dveří způsobil další škodu ve výši 10 tisíc korun. Dotyčný se činu dopustil přesto, že je v „podmínce“.

V ten samý den policisté sdělili podezření i dalším dvěma zlodějům, kteří kradli v Příbrami. Dvaadvacetiletý mladík dne 10. listopadu vzal v drogerii dva parfémy, které schoval pod oblečení a prošel přes poklady bez zaplacení. O dva dny později přišel do stejného obchodu a zcizil další dva pánské parfémy. Odcizené zboží bylo v hodnotě přesahující tři tisíce korun. Muž byl v posledních třech letech  za obdobnou trestnou činnost již souzen a trestán.

Jednatřicetiletý muž se v červenci vloupal do prodejny nábytku v Brodské ulici, kde ukradl finanční hotovost ve výši 4,5 tisíce korun. Poškozením dveří a výlohy způsobil další škodu, která byla odhadnuta na 11 tisíc korun. V loňském roce byl propuštěn z věznice, kde si odpykával trest za jiné krádeže.

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky