Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Policie ČR nabízí pracovní uplatnění

Policie ČR neustále hledá nové „parťáky“ na volná služební místa.  Noví středoškoláci začínají hledat uplatnění na trhu práce, jiní mohou uvažovat o změně svého nynějšího povolání. Těm, kteří by chtěli „pomáhat a chránit“, nabízíme práci v přímém výkonu služby – v uniformě, a to na obvodních odděleních nebo na dopravním inspektorátu. Jedná se o velmi zajímavé, mnohdy až adrenalinové zaměstnání, důležité je umění jednat i se umět rozhodovat a především jde o práci s lidmi.

Nabízíme - šest týdnů dovolené, kariérní postup (po odsloužených letech např. kriminální služba, operační střediska, Útvar rychlého nasazení), možnost dalšího vzdělání, bezúročné půjčky, příspěvky na penzijní a životní pojištění, ozdravné pobyty, již po šesti letech služby nárok na odchodné, po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Policistu si sami během dvanácti měsíců vyškolíme. Na škole již pobírá základní plat 17 tisíc korun hrubého, má hrazen pobyt a stravu. Probíhá zde výuka zajímavých předmětů jako je kriminalistika, psychologie, právo, střelecká příprava aj. Po skončení základní odborné přípravy přechází nový policista do 3. platové třídy a má  22 tisíc korun hrubého.

Základní podmínky :

- české občanství,

- věk nad 18 let,

- střední vzdělání s maturitou,

- bezúhonnost doložená opisem Rejstříku trestů,

- zdravotní, fyzická a osobnostní způsobilost (psychologické vyšetření) - zkoumáno v průběhu přijímacího řízení ve víkendovém náborovém kempu

Kdo chce prověřit své schopnosti a měl by zájem o práci u Policie ČR, může kontaktovat pracovníky na telefonu 974 879 227 (229) nebo napsat na FB: Vaše budoucnost?

 

 

 

 

Reagujte na článek:

Informace o ochraně a zpracování osobních údajů

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky