Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Při požáru garáže nalezen muž bez známek života

Ve čtvrtek, krátce před jednou hodinou ráno, přijali policisté oznámení o požáru jedné z řadových garáží v ulici Březnická, část Příbram IV. Na místě zasahovali hasiči, kteří při likvidaci požáru nalezli uvnitř garáže muže bez známek života. Na místě prováděli ještě v noci šetření i kriminalisté z Příbrami, kteří budou tuto záležitost prošetřovat.

Podle všeho měli objekt garáže využívat lidé bez domova, obětí požáru je zřejmě rovněž osoba z této bezdomovecké komunity. Požár garáže oznámil policistům právě jeden z mužů, který ji obýval a který poskytl "azyl" před zimou muži, který byl při hašení požáru nalezen uvnitř bez známek života.

Dnešního dne budou kriminalisté pokračovat v šetření okolností požáru a zjišťovat důvod jeho vzniku. Na místě dnes proto  bude pracovat i speciálně vycvičený pes na vyhledávání akcelerantů hoření.

V souvislosti s nálezem muže bez známek života nařídili policisté provedení soudní pitvy, která by měla osvětlit příčinu jeho smrti.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky