Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Příbramský prvosled uspěl v mezinárodní soutěži

V Koutech nad Desnou, v Olomouckém kraji, se pod záštitou hejtmana Ing. Josefa Suchánka, konal tradiční, již 26. ročník mezinárodního odborného metodického zaměstnání a soutěže pro posádky zdravotnických záchranných služeb, jehož součástí byl také již v pořadí 7. ročník soutěže prvosledových hlídek -  "RALLYE REJVÍZ 2023".

Uznávané mezinárodní soutěže se účastnilo přes 50 posádek zdravotnické záchranné služby z celého světa a 30 prvosledových hlídek Policie ČR ze všech krajských ředitelství v rámci republiky a Ředitelství služby cizinecké policie. 2Smyslem těchto "metodických zaměstnání"  je procvičovat, zefektivňovat a koordinovat spolupráci prvosledových hlídek Policie ČR a posádek zdravotnické záchranné služby nejen těch českých, ale i zahraničních. Posádky v rámci  soutěže reagovaly na tematické úkoly v reálných podmínkách, kdy na každém z deseti stanovišť  plnily zadané úkoly.

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje reprezentovala posádka policistů z oddělení hlídkové služby z Příbrami - prvosledová hlídka - ve složení pprap. Petr Holan, pprap. Petr Hráček a pprap. Ondřej Šindelář. Ti během několikadenní soutěže čelili tvrdé konkurenci a náročným situacím, které museli řešit. Jejich dovednost, rychlost, profesionalita a týmová spolupráce je ale vynesla na stupně vítězů. Členové PHS týmu OHS Příbram obsadili krásné 3. místo (I. místo - SPJ Brno, II. místo - PMJ Praha).

Oceněným příbramským policistům, oběma Petrům a Ondřejovi, patří bezesporu velká gratulace. Jejich výsledek v rámci soutěže, která se řadí mezi nejnáročnější v České republice, je skvělým příkladem disciplíny, odvahy a profesionality v rámci policejního sboru. 

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky