Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Skrývání před policisty zmařila „Katka“

Dne 12. srpna 2022, deset minut po deváté hodině večer, vyjížděli policisté a další záchranné složky na základě oznámení do obce Dubenec, kde na 4km dálnice D4 havaroval osobní vůz Peugeot 306.

Jeho řidič jel ve směru od Strakonic na Prahu, následně sjel z nezjištěných důvodů na krajnici, kdy auto pokračovalo v jízdě dál a to již mimo komunikaci. Tam narazilo do dopravního značení a svodidel, od kterých se auto odrazilo a několikrát otočilo kolem své osy. Vůz zastavilo až oplocení umístěné podél dálnice.

Řidiči, který nehodu viděl, pomohl muži z havarovaného vozu a čekal s ním na příjezd policejních hlídek. Stejně se ale nezachoval řidič Peugeotu, ten od nehody utekl.

Policisté proto okamžitě kontaktovali své kolegy a na místo se dostavila i hlídka psovodů z Benešova, která se ihned po zjištění potřebných informací vypravila spolu s Katkou – fenou německého ovčáka - pátrat po stopě muže, který „nevydržel“ čekat na policejní hlídku a zdravotníky.

Další informace k případu: https://www.policie.cz/clanek/skryvani-pred-policisty-zmarila-vlcice-katka.aspx

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky