Bezpečná Příbram

Podvody využívající celebrity

Zpět na rozcestník

Chtěla půjčku, přišla o peníze. Policie řeší další případ podvodu

Přerovští policisté řeší případ podvodu. Starší žena z Hranicka zareagovala na inzerát, který nabízel expresní půjčky. Poškozená žena potom v druhé polovině loňského prosince odeslala neznámé osobě přes 17 tisíc korun. Slíbené peníze ale nikdy nedostala. 

Žena měla během loňského prosince zájem o půjčku ve výši 40 tisíc korun. „Na internetu zareagovala na nabídku expresní půjčky a zkontaktovala se s osobou, která ji nabízela,“ vysvětlila mluvčí policistů Miluše Zajícová. 

Aby žena půjčku dostala, měla podle podvodníka odeslat částku 2 950 korun na účet další osoby. Stejná situace následovala ještě dvakrát a žena nakonec odeslala něco málo přes 17 tisíc korun. Do současné doby jí ale žádná slíbená částka na účtu nepřibyla. Žena se proto obrátila na policisty a celou věc oznámila. „Událost evidujeme a prověřujeme pro trestný čin podvod,“ doplnila Zajícová. 

Zdroj: https://hanacka.drbna.cz/krimi/30963-chtela-pujcku-prisla-o-penize-policie-resi-dalsi-pripad-podvodu.html?utm_source=centrumHP&utm_medium=regionalbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Regional&utm_source=copy

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky