Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Poklidný průběh oslav

O víkendu probíhaly v Příbrami oslavy 800 let města, kdy na veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu dohlížela stovka policistů. Dvě poškozená vozidla, zapálený kontejner, jedna nehoda bez zranění a pět řidičů pod vlivem omamných látek, to je výčet trestných činů a přestupků, které policisté řešili.

V sobotu byli tři motoristé v brzkých ranních a dopoledních hodinách ovlivněni alkoholickými nápoji, kdy nejvyšší naměřená hodnota činila 0,9 promile. V neděli odpoledne měli dva řidiči pozitivní test na drogy, v prvním případě na amfetamin a ve druhém na cannabis.

Devětačtyřicetiletá motoristka havarovala dne 11. června ráno v Seifertově ulici v Příbrami. Při jízdě po kruhovém objezdu nedodržela bezpečnou vzdálenost za vozidlem, které jelo před ní, a při vyjíždění do něj narazila. Vzniklá škoda byla ve výši 40 tisíc korun.

Zatím nezjištěný vandal poničil na parkovišti v Seifertově ulici vozidlo značky Mitsubishi, kdy na kapotě způsobil promáčkliny o hloubce tří centimetrů. Majiteli vozu vznikla škoda ve výši 30 tisíc korun. Druhé poničené auto, tentokrát šlo o Škodu Octavii, stálo v ulici Legionářů. Neznámý pachatel u něj udělal vrypy na zadních levých dveřích a promáčkliny na zadním blatníku. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 30 tisíc korun.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5KqsT6M2mvs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky