Bezpečná Příbram

Policie informuje

Zpět na rozcestník

Ozve se nám účastník střetu s chodci?

Příbramští policisté z dopravního inspektorátu prošetřují nehodu, která se stala 31. října 2022 krátce před půl šestou večer v ulici Husova. Poblíž nákupního centra Kaufland přecházel přes přechod pro chodce muž s ženou, kde dvojici srazil řidič neznámého vozu, zřejmě Škody Yeti.

Po střetu s autem upadla žena na zem, nicméně žádné viditelné zranění neměla, nikdo z účastníků nehodu neoznámil, ani si její účastníci nezanechali na sebe žádné kontakty.

Nehodu oznámila sražená žena až dodatečně poté, co ji zdravotnická záchranná služba odvezla ke kontrolnímu vyšetření do nemocnice, kde bylo zjištěno lehké poranění.

Policisté nyní žádají řidiče či řidičku z osobního vozu - zřejmě Škody Yeti, který byl dalším účastníkem střetu s chodci, aby se z důvodu zadokumentování nehody a objektivního posouzení míry zavinění jednotlivých účastníků, přihlásil policistům na linku 158. Současně přivítají svědectví dalších projíždějících řidičů, případně záběry z palubních kamer projíždějících vozů. Nehoda se stala 31. října 2022 krátce před půl šestou večer v ulici Husova.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
8. listopadu 2022

Další články:

Aktuální téma

Policie přijímá do svých řad nové kolegy

Policie ČR neustále hledá nové kolegy na volná služební místa. Novým policistům je vyplácen náborový příspěvek, ve Středočeském kraji ve výši 150 tisíc korun.

zobrazit více

Rychlý kontakt

Policie České republiky
Obvodní oddělení Příbram
Žežická 498, 261 23
Příbram V - Zdaboř

Tísňové volání:
158
Státní linka:
974 879 760

Městská policie Příbram
nám. T.G.M. čp. 121, 261 01
Příbram I

Tísňové volání:
156
Státní linka:
318 624 245

více kontaktů kontakt na střážníky